Over Lecoba

U kunt bij ons onder andere terecht voor aankoop, reparatie en keuren van machines voor bos-, tuin en parkgereedschappen, veiligheids- en werkkleding. In de afgelopen ruim 30 jaar zijn o.a. veel gemeenten, instellingen, hoveniers, campings en particulieren tot onze vaste klanten gaan behoren. Wij zijn dealer van diverse gerenommeerde merken.

In de ruim 30 jaar dat LeCoBa bestaat is er altijd gekeken naar de wensen van u als klant. Dit heeft er toe bijgedragen dat vandaag de dag ons assortiment bestaat uit meer dan 9000 verschillende artikelen. In onze showroom in Wintelre vindt u onze artikelen overzichtelijk opgesteld.  Onze verkopers adviseren u graag bij de keuze voor uw aankoop.Zij zullen de tijd nemen om alle zaken onder het genot van een kopje koffie met u door te nemen en de verschillende mogelijkheden te bespreken. Naast een uitgebreide uitleg is een demonstratie van de machine mogelijk. Wij garanderen: “thuis gekomen niet 100% tevreden“ geld terug!

In onze werkplaats kunt u terecht voor het repareren, onderhouden en keuren  van uw machines en gereedschappen. Onze mensen zijn in het bezit van een VCA 1 en/of 2 certificaat, goede technische vakkennis en veel ervaring. Ons bedrijfsbeleid berust geheel op het aangaan van langdurige klantrelaties, waardoor het vanzelfsprekend is dat wij alleen A-merken in ons assortiment voeren.

LeCoBa biedt niet alleen zijn producten en diensten aan, maar volgt ook het gebruikersproces van zijn klanten. Dit om de kwaliteit van de service er omheen op een zo hoog mogelijk niveau te houden en u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u op enige wijze op of aanmerkingen heeft vernemen wij dat graag.

Het LeCoBa team staat voor u klaar.